Plukk dine egne strå til dekorasjoner

Ingen andre steder er jeg flinkere til å holde en treningsrutine, enn når jeg er på hytta. Å jogge ute i sola i verdens fineste omgivelser er jo en smule mer forlokkende enn å stampe på en tredemølle. Og da jeg var der og løp i helgen forelsket jeg meg helt i de fine stråene som vokste i strandkanten. Den dagen ble det strandlek på gutta mine, da jeg kom tilbake og sanket strå. Gutta synes der var gøy de også, for stråene var opptil to meter høye.

Strå er jo superpoppis om dagen, og selges i ulike varianter i de fleste blomsterbutikker. Gjerne farget, for eksempel lyserosa. Jeg liker det enkle uttrykket til disse strandstråene enda bedre.

Tips! Heng stråene til tørk, og bruk dem i buketter med tørkede blomster.

Strå som vokser i vannkanten.
Se så fine! Ingen grunn til å ruinere seg på stråkjøp på blomsterhandel.
Madeliene plukker strå.
Glad stråplukker.
Bukett med strå
En fin bukett!

Er de ikke fine? Tørre var de mer eller mindre allerede, så de har allerede funnet veien til en vase her hjemme. ❤️

Strå i vase
Her har stråene kommet helt hjem.

Oppdag fine inneplanter her!

2 Replies to “Plukk dine egne strå til dekorasjoner”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.