Hvem er jeg?

Jo mer hektisk jeg har det, med jobb og barn og livet generelt, dess mer tid bruker jeg i hagen! Det høres jo litt rart ut, men det er i de mest stressa periodene jeg virkelig trenger hagen. Hagen er terapi! Der senker jeg skuldrene.

Det begynte da jeg flyttet i hus med hage, naturligvis, og jeg måtte finne ut av hva jeg skulle gjøre med uteområdet. Det var først et salig mas med den hekken som skulle klippes, men hage har utviklet seg til å bli en lidenskap. Jeg sysler med forkultivering allerede fra februar, og tilbringer så mye tid jeg kan ute i hagen fra våren melder sin ankomst.

Jeg elsker å dyrke noe jeg kan spise! Og har fire pallekarmer med grønnsaker, pluss litt her og der. Alt fra søte tomater til kule artiskokker. Men i år skal det det fornyes med drivhus og nye kjøkkenhagebed. I tillegg elsker jeg stauder, som kommer tilbake og brer om seg år etter år. Jeg har også en liten eplehage bak garasjen med noen enorme epletrær!

Noen ekspert er jeg slettes ikke, mer av en entusiast! Jeg er jo journalist av bakgrunn, så når jeg først blir engasjert i noe søker jeg all den infoen jeg kan få. Jeg har ymse bøker om hageliv og økologisk dyrkning, går på kurs og saumfarer nettet for tips og råd. Og alle de tipsene og triksene jeg samler legger jeg inn her, som et oppslagsverk for meg selv – og dere.

Utover å få jord under neglene, jobber jeg til vanlig som kundeansvarlig og innholdsrådgiver i Try. Jeg er 35 år, gift med Christian og har to fine gutter på fem og syv år.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Bruk skjemaet for å ta kontakt.

Psst … Jeg henter masse inspirasjon fra Pinterest! Følg mine tavler her: