Hvem er jeg?

En skikkelig hagenerd! Ingen gartner, men over snittet opplest, oppdatert og opptatt av hage. Jo mer hektisk jeg har det, med jobb og barn og livet generelt, dess mer tid bruker jeg i hagen. Det høres jo litt rart ut, men det er i de mest stressa periodene jeg virkelig trenger hagen. Hagen er terapi! Der senker jeg skuldrene.

Det begynte da jeg flyttet i hus med hage, naturligvis, og jeg måtte finne ut av hva jeg skulle gjøre med uteområdet. Det var først et salig mas med den hekken som skulle klippes, men hage har utviklet seg til å bli en lidenskap.

Jeg skjønte fort at innenfor hagefaget var det jommen mange som gjorde det unødvendig komplisert. Jeg mener virkelig at hage er noe alle kan få til. Og at det er enkelt! Men da jeg selv var i en fase hvor jeg søkte mye råd, la jeg merke til at veldig mange av disse superflinke hagefolka var enten pensjonister eller drev med hage på fulltid. Jeg derimot, hadde jo full jobb og to barn. Var det kanskje ikke mulig da, å ha en fin hage?

Svaret er heldigvis at det fint går an å kunne kombinere et liv med hage. Hage er livet, men livet trenger ikke være hage.

Mye av det vi alle har lært om hage er … om ikke feil, så i hvert fall unødvendig arbeidskrevende. Og langt fra eneste vei til mål! Her på nettsiden, på Instagram @hageterapi_madeleine, og ikke minst i boken min Blomstrende hage – Snarveien til drømmehagen, streber jeg etter å gi nettopp superenkle og tidsbesparende tips til en lettstelt hage.

Utover å få jord under neglene, jobber jeg til vanlig som kundeansvarlig og innholdsrådgiver i Try. Jeg er 37 år, gift med Christian og har to fine gutter på 7 og 9 år.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Bruk skjemaet for å ta kontakt.

Psst … Jeg henter masse inspirasjon fra Pinterest! Følg mine tavler her: