HAGEMESSEN

Foredrag hver dag

Snarveien til drømme-hagen

Joda, det er mulig å lage seg en hage som du faktisk klarer å holde! Mye av det vi har lært om hage er unødvendig arbeidskrevende. Under mitt foredrag deler jeg tips og triks som gir mindre hagearbeid og mer hageglede.

FREDAG 15:30

LØRDAG 13:30

SØNDAG 16:00

Inspirasjonsscenen, hall C

BIBLIOTEKET

Bokstand

Ta en hageprat, still spørsmål og kjøp en signert bok fra bokstanden. Boka Blomstrende hage gjør hage enkelt!

FREDAG 14:30

LØRDAG: 14:30

SØNDAG: 11:30

Villaveien 1, Hall C

Ta en titt på min inspirasjonsbalkong!

Hall E, rett ved siden av Husqvarna og Impecta. E03-20A

Psst … Visste du at prydgresset her er laget av popcorn? Det vokser så kjapt og enkelt, og er veldig dekorativt i krukker og kasser!

PRODUKTER OG VEKSTER:

Verdens fineste balkongbord med mosaikkfliser er fra Lille Medina. Stolene er fra samme sted. Et skikkelig smykke i hagen, som står høyt opp på ønskelisten min.

Blomstene er fra Skjærgårdshagen, som har stand i hall D. Ta turen inn og sjekk ut deres fantastiske utvalg av spiselige blomster – og slå an en prat med kunnskapsrike og hyggelige Camilla Anvik.

De nydelige lyktene, som er drevet av solcelle og gir helt fantastisk lys i hagen på kveldstid, er fra Claus Dalby. Det er også den smarte vesken med hagespader og annet utstyr.

Det kule biehotellet er fra Gardena, og her kan du bytte topp etter sesong – til fuglemater, regnvannmåler, fakkel eller blomsterpotte. Smart! Like smart er vanningssystemet Aqua Bloom. Koblet til en bøtte med vann, sørger den for å vanne vekstene dine mens du er på ferie – eller bare ligger og soler deg.

Innsynsskjerming i pil, det runde teppet og det lille balkongdrivhuset er fra Rusta. Å skape en balkong for hageglede og dyrking trenger ikke være dyrt!

Det store gulvteppet ment for utebruk, de fantastiske hengende pottene, plantestativet og blomsterkassene i tre er fra IKEA. Hvor kult er det ikke med tepper som tåler å ligge ute!

Den runde tørkanordningen for å tørke blomster eller urter er fra Søstrene Grene.

Følg meg på Instagram @hageterapi_madeleine