Lag selv: En ekte hagenisse

Hils på en hagenisse! Og da mener jeg ikke meg, men denne grankaren som pynter opp i hagen. Jeg måtte spørre liten og stor her hjemme om de synes jeg var blitt helt koko, men de mente det var akkurat innafor. Hagenissen var rask og grei å sette sammen, og jeg synes han ble ganske søt, jeg!

LES OGSÅ: Stor guide til å binde kranser

Slik lager du en nisse av gran til hagen:

Du trenger et slags fundament, det kan være en stubbe, noen grener du binder sammen, eller som meg et lite blomsterstativ. Klipp opp granbar i passe store biter, som du surrer fast i fundamentet med vikletråd. Sørg for at hele blir dekket, og at du får form omtrent som et tre – med spiss topp og bredere bunn.

Luen til nissen har jeg laget av et gammelt kanvas-handlenett. Den er sydd enkelt og raskt med tråklesøm. Skjegget er laget av bomull, nappet ut av en av de ødelagte bamsene til barna! Og nesa, den er en julekule. Skjegget og nesen limte jeg på med limpistol.

Tilslutt fikk han en liten lyslenke rundt seg, så han kan spre litt stemning i mørketiden.

Her kan du se prosessen:

FØLG MED PÅ INSTAGRAM: @hageterapi_madeleine

DIY og andre ideer til jul:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.