Nevlunghavns vakre hager 💜

Mitt sommerparadis ligger bare et par timers kjøretur fra Oslo, men med sørlandske vibber så det holder. De hvitmalte idylliske husene i Nevlunghavn, er likevel ikke det beste og mest fascinerende. For det er nemlig hagene! Hver eneste hageflekk er fantastisk! Så velholdt, så bugnende. Lurer på om alle har like grønne fingre eller om de hjelper hverandre 🧐 Jeg elsker å gå rundt i gatene her, og smugtitte over stakittgjerdene. Inspirasjon til tusen!

Roser er det masse av her i Nevlunghavn, og jeg er inspirert til noen nyinnkjøp når jeg kommer hjem (selv om jeg vet at våren er en bedre tid å plante roser) 🌹
Det bugner! Har du sett noe finere 😍
… men snegler har de altså her også! 😂
Lavendel som nydelig kantplante 💜
Vilt og vakkert 💚

Er du i området i sommer, så ta deg en runde i gatene her i Nevlunghavn 💚

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.