Blomstermarkedet på Stortorvet 🤩

HAGEDAGBOKA: Er du i Oslo en formiddag, må du bare ta turen innom blomstermarkedet på Stortorvet! Det er en undervurdert skatt. Utvalget er mye større enn på mange hagesentre, og plantene er så fine. Som er hav av blomster!

Blomsterhimmelen 🌺
Kattemynte står på ønskelisten min nå!

Jeg tør nesten ikke tenke på hvor mye penger jeg bruker på hagen i løpet av en sesong. Litt her og litt der. Jeg prøver å begrense meg 😫 Men når jeg går forbi et sted som dette klarer jeg ikke å la være …

Den beste type shopping!

Denne gangen endte jeg med å ta med meg to ulike petunia hjem. Har i grunnen ikke hatt noe særlig av det, men den svare varianten her bergtok meg. Black velvet petunia heter den, passende nok.

Et annet hot tips er å hente hjem vekster herfra til kjøkkenhagen. Her var det virkelig stort utvalg! Så er du litt sen på avtrekkeren og ikke har sådd selv, kan du hente hjem (nesten) alle vekstene du drømmer om her.

Urter og grønnsaksplanter så langt øye kan se.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.