Årets første hagebukett 💐

Endelig klart for å høste fra hagen 🌿

HAGEDAGBOKA: Det begynner å vokse seg til og bli grønnere! Jeg både elsker og misliker litt denne tiden. På den ene siden er jeg full av optimisme og forventninger for alt som skal vokse til i hagen (og ennå ikke skuffa over alt som kanskje vil mislykkes). På den andre er jeg så innmari utålmodig, og dagene frem mot varmere vær virker uendelig lange.

Men, det går fremover! Værmeldingen for 17. mai er jo helt fantastisk. Og jeg satser på at det er startskuddet for en varm og fin sommer 🤞🏼

Midt oppi alle forventninger og utålmodighet gjelder det å klare å nyte øyeblikket. Nyte hver en tulipan som titter frem, heller enn å gå og se og se på alle de som ikke ennå har sprunget ut. Det er så mye fint i hagen allerede! Trærne er fulle av hvite blomster, og hver gang jeg ser ut av vinduet er det litt grønnere i hagen.

I dag plukket jeg inn årets første hagebukett, bestående av kvist med nydelige små hvite blomster, grønne kaprifolgrener, svarthyll og røde tulipaner. Den som leter finner! Ta en runde i hagen og samle sammen en bukett, du også 💐

Utgangspunktet. Dagens funn fra hagen. 🌿

Tips! Når du kutter av tulipaner, bør du la bladene være igjen – helt til de visner. De står nemlig for fotosyntesen, og sikrer næring tilbake til løken. Dermed øker sjansene for blomstring også neste år 🌷

En skikkelig vårbukett 🌷
Jeg elsker litt ville buketter, som ikke er så striglet, med ulike vekster i ulike høyder.

2 Replies to “Årets første hagebukett 💐”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.