Gyda vs. Drivhus 1-0 💔

I går var en skikkelig kjip dag. Det er ikke mange fysiske ting jeg har, som kan vekke så mye følelser i meg … men da jeg kikket ut av vinduet midt på natten, mens uværet Gyda passerte, og så drivhuset ligge strødd utover, raknet det litt for meg.

Vinden hadde veltet hele huset og delene lå strødd utover.

Da var det bare å komme seg ut og redde delene fra å fly rundt og gjøre skade. Så dagen i går var jeg både ganske trøtt og fortvila 💔

I dag er jeg heldigvis litt mer løsningsorientert og klarer å se fremover. Hagen er ryddet, og jeg er i gang med å drømme om en oppgradert variant! Det blir nok ikke noe av det denne sesongen, tid for å spare, men kanskje klarer vi å mikke og mekke opp en provisorisk løsning for i år ut fra de ødelagte delene. Krysser fingrene for det! Har jo tross alt melon-spirer i kjøkkenvindu 🙈

Det spirer! Blir spennende å se om jeg kan lykkes med små søte meloner 💚

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.