Kjøkkenhagen akkurat nå 💚

HAGEDAGBOKA: Hagen har vært hjemme alene, og da er det alltid spennende å komme hjem. Hjem til modne tomater og vekster i full blomst! Og til høyt gress, sneglespist salat og kål, tre vepsebol og masse ugress, skulle det vise seg.

Jobben med å få hagen på stell igjen er godt i gang! Og etter mye luking og et besøk av Anticimex, begynner det å ligne på noe igjen. Nå er det bare viltvoksende hekker som gjenstår, men det får vente litt til ..

Her er noen glimt fra kjøkkenhagen, slik den ser ut akkurat nå.

Tomater, chili, aubergine, paprika, ingefær og agurk vokser i drivhuset. Cherrytomatene hadde dessverre fått tørråte eller noe lignende, så de har jeg fjernet.
Mine første auberginer! Alltid gøy å teste noe nytt, og aubergine blir det nok mer av i kjøkkenhagen.
Mye salat gikk til spille på grunn av snegler, men jeg skal skynde meg å så litt hurtigvoksende bladgrønnsaker nå som det er ledig plass. Ringblomstene til venstre var i ferd med å gå i frø, men krysser fingrene for at det kommer noen flere ny knopper. Eller er det mais, grønnkål, en enslig artiskokk, squash, blomkål, rødkål, isbergsalat, hjertesalat, rødbeter, knutekål og gulrøtter.
Squash! Har allerede høstet en stor og fin squash, og gleder meg over to nye på vei.
Det ble med en artiskokk i år, men den er heldigvis fin!
Paprika, tomater og chili høstet fra drivhuset.
Etter å ha tynnet ut radene med gulrøtter, fikk jeg disse fine babygulrøttene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.