Den nye kjøkkenhagen tar form 💚

HAGEDAGBOKA: De siste helgene har blitt tilbragt med spade i hånden og gjørme under skoene. Sammen med mannen har vi gravd ut området der den nye kjøkkenhagen skal være. Plenen er spadd opp, og flyttet til området under hekkene – der den forhåpentligvis vil vokse fint videre.

STYRKEØKT: At graving er ganske tungt arbeid har vi fått merke. I bakgrunnen til høyre ser du noen av rutene med gress som er flyttet.
ARBEIDSSKISSE: Slik skal det bli!

Denne helgen fikk vi satt de store, tunge fundamentene i bakken – og i lik høyde, etter beste evne. Jeg har gravd en god grop der drivhuset skal settes, slik at det får godt med grus under rammen. Hele området er nå dekket med duk, som skal klippes opp der bedene skal være – slik at det blir kontakt ned jorda under.

FUNDAMENT: Tre slike skal sikre at drivhuset står stødig.
DUKEN ER PÅ PLASS: Og den første grusen lagt der rammen til drivhuset kommer. Det går stadig fremover!

I morgen kommer steinene som skal mures til kant rundt hele området – og rundt bedene. Gleder meg til å sette i gang med det!

Så gjenstår det å fylle bedene med jord, resten med grus – og viktigst av alt; sette opp drivhuset! Det skal bli fantstisk å flytte ut tomater, paprika, chili og basilikum 💚

To be continued …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.