Tid for å prikle Carnation Rose 💕

HAGEDAGBOKA: Det er en vekst jeg gleder meg litt ekstra til å se vokse seg stor i sommer, og det er Carnation Rose. Det er ikke en nellik, som navnet kan tilsi, men en nelliklignende valmue! Og den ser helt fantastisk ut.

CARNATION ROSE: Se så fin! Bilde fra plukkselv.no, der jeg kjøpte frøene.

Jeg har selvfølgelig sådd alt for mange, og jeg kjenner jeg blir grådig når det kommer til disse. Ingen skal få gå til spille. Og det betyr jo at de kommer til å ta opp hele stua her tilslutt, før de får flytte ut. Forhåpentligvis er det verdt det!

I dag har jeg priklet dem over på større plass, i hvert fall halvparten, så får de neste komme etter i morgen.

NYTT HUEM: I en blomsterkasse får de mer plass til å vokse og mer jord.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.