Grønn inspirasjon rett i innboksen

VELKOMSTGAVE: Denne hagekalenderen får du automatisk når du signer opp.

I min iver etter å spre hageglede, sender jeg ut nyhetsbrev. Tanken er å sende ut én gang i måneden, men jeg vil gjerne sende ut et godt nyhetsbrev – og strekker ikke tiden til, så uteblir det dessverre. I nyehtsbrevet deler jeg inspirasjon, tips, triks og ideer, tilpasset tiden på året vi er i.

Som en liten velkomstgave får alle som melder seg på nyhetsbrevet en sjekkliste for hagen. Her står det listet opp de viktigste gjøremålene hver måned. Perfekt å henge opp i drivhuset eller der du steller med plantene.

Psst … Har du fått med deg den fyldige hagekalenderen her på nettsiden? Der finner du mange gode tips for hver måned. Og den oppdateres jevnlig. Se kalenderen her!

Få Hageterapi i innboksen hver måned!

* Må fylles ut

Ved å skrive inn e-postadressen din her samtykker du til at jeg sender deg informasjon og inspirasjon. Nyhetsbrevet kan også inneholde kommersielle budskap og tilbud fra eventuelle annonsører jeg samarbeider med. Din adresse vil aldri deles med andre, men lagres i Mailchimp — som er verktøyet jeg benytter for å sende ut.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Se avmeldingslenke i bunnen av hver e-post.

4 Replies to “Grønn inspirasjon rett i innboksen”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.