Her kan du kjøpe vårblomster på nett

ENDELIG! Våren er etterlengtet, og bugnende krukker på trappen skaper en herlig forsmak på sommer.

Nettshopping er gull verdt i disse dager! Jeg prøver å unngå å gå i butikker, uansett hva det måtte være. Vi handler mer eller mindre alt med hjemlevering, fraktkostnaden er vel verdt det om vi holder oss friske.

Og vårblomster, jeg måtte jo bare ha noen vårblomster! Jeg har noen krokus som titter frem i bedet, men det holder jo bare ikke. Skulle ønske jeg hadde satt massevis av løk i potter og varme kroker i høst, men det gjorde jeg bare ikke. Så da må noen innkjøp til!

Stemorsblomster, ranunkler, krokus, perleblomster, liljer og vårlyng er blant de fargerike blomstene du kan ha i potter ute nå.

LES OGSÅ: Derfor visner inneplantene dine

Jeg har saumfart nettet etter hjemleveringsmuligheter, og det er ikke akkurat flust av butikker som sender løkblomster og andre vårvekster hjem — men noen er det!

LES OGSÅ: Nå kan du få kvister til å blomstre inne!

Nettbutikker som leverer planter på døra

  • Plantasjen: Den mest opplagte! Her har de stort utvalg i nettbutikken, men fem dager før levering fikk jeg dessuten beskjed om at to av de ulike sortene var utsolgt – så det er vel ikke alt som er like tilgjengelig. Det var en ganske stor bestilling, som da fikk kr 139 i frakt, fornuftig priset, og kjøres ut av Bring. Se mer på Plantasjen.no. Klikk og hent er også et godt alternativ her!
  • Hageland: Min nærmeste Hageland har hverken “klikk og hent” eller utkjøring, men bestilling på telefon eller mail. Ikke det mest brukervennlige, men det lar seg gjøre. Sjekk ditt hagesenter på Hageland.no.
  • MesterGrønn: Her får du også faktisk noen vårblomster! Etter utsolgt-meldingen fra Plantasjen, klikket jeg hjem både stemorsblomster, vårlyng og noen flere påskeliljer herfra. Leveringstiden er også kjemperask! Prisen ble da slettes ikke verst, til å være et nettsted ment for å gi bort blomster — ikke kjøpe til seg selv. Se utvalget på Mestergrønn.no.
Stor vårpakke fra Mestergrønn med vårblomster.
Stor vårpakke fra Mestergrønn. Jeg slo til på denne, som jeg synes var et godt tilbud. Kostet vanligvis kr 500, nå var den nedsatt til kr 340. (Ikke sponset av noen her, altså, men synes det var et godt tips!)

Tips! Minuset med å handle på nett, er jo at du ikke kan se an plantene! Du vet heller ikke om de har stått utendørs eller inne. Min plan er derfor å herde dem, ved å kun la dem stå ute noen timer hver dag i starten — og i hvert fall ta dem inn om natten de første dagene.

Butikker som kun selger buketter er ikke med her. Vi snakker kun blomster med rot eller løk, altså.

MIKS OG MATCH: Sett sammen en krukke med litt forskjellige vårvekster!
TULIPANER: Finnes det noe finere?

PS: Jeg får en del spørsmål om hvor jeg kjøper frø og andre ting. Sjekk ut solhatt.no og hageglede.no 🙂

LES OGSÅ: Dette kan du så i mars!

6 Replies to “Her kan du kjøpe vårblomster på nett”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.