Blomsterdekorasjon: Londons fineste inngangsparti

Mange sier de pynter inngangspartiet sitt fordi det er det første som møter gjestene. Og det er jo fint, hyggelig med en pen velkomst! Men for å være helt ærlig, jeg pynter mest av alt for meg selv! Det er jo så koselig å komme hjem til.

I sommermånedene er det jo helt nydelig med bugnende og fargerike potter, men i den grå og kalde tida vi er inni nå er det jo ikke så enkelt. Lyng og andre høstplanter er jo selvfølgelig et alternativ, men det fineste jeg vet i denne perioden er å pynte døra med en krans eller blomsterdekorasjon – aller helst frodig og gjerne fargerik.

Tidligere i høst laget jeg en krans av eukalyptus og brudeslør, og den har holdt seg fint, men etter å ha sett inngangspartiene rundt forbi i London har jeg virkelig fått noe å strekke meg etter! Er ikke dette helt fantastisk fint?

Klarte ikke å la være å stoppe for å ta et bilde av denne! Den fineste blomsterdekorasjonen omkranser inngangspartiet til Quintessentially i London.

Er jo en viss fare for at det kan bli i meste laget med en slik kreasjon utenfor min dør, men jeg lar meg likevel inspirere!

Neste prosjekt ut blir en juledekorasjon – og stikkordet er: go large!

Butikker og restauranter, som her på Carluccios, hadde selvfølgelig også helt nydelig dekorasjoner! Mange med fake blomster, og selv om det ser ganske fint ut er jo det litt juks!
Vindusrekka til The Ivy. Julestemning!

Stay tuned! Så skal jeg dele resultatet av julas prosjekt – uansett hvordan det går 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.