Hva kan man så i august?

Madeleine Strand i kjøkkenhagen
5. august 2019: I ettermiddag sådde jeg reddik, spinat og hjertesalat og også et par mangold.

Det er ikke for sent å hive noen frø i jorda, heldigvis! Det synes jeg er oppløftende, for på denne tida kan man jo ikke annet enn å begynne tenke på at den grønne fine tida går mot slutten. Da er det jo fint å vite at det fortsatt kan spire rundt oss! For det er mye som vokser fort og som faktisk kan få en enda bedre avling nå enn i mai/juni.

I ettermiddag fant jeg frem frøposene og sådde på ny noen av mine favoritter! Jeg satte en rad med hjertesalat, en med spinat og en med reddik. Jeg satte også et par mangold, som jeg håper rekker å få litt størrelse. Krysser fingrene for at de vokser seg fine de nærmeste ukene!

Grønnsaker som egner seg til sensommersådd:

One Reply to “Hva kan man så i august?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.